Stap1


Retouren

 

Wil je jouw aankoop via een afhaalpunt van de Buren retourneren? Dat kan!

Wat je hiervoor moet doen verschilt per situatie. Doorloop de volgende vragen en ontdek hoe jij jouw pakket kunt retourneren.


Is DHL de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket?


Ja

Nee


Retourneren: DHL

Stap4


DHL is de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket. Zit er bij jouw pakket een retourlabel van DHL of heb je een retourlabel aangevraagd bij de webwinkel?


Terug

Ja

Nee


Retourneren: DHL pakket, retourlabel

Stap5


DHL is de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket. In het pakket zit al een retourlabel of je hebt er een aangevraagd bij de webwinkel. Plak het retourlabel op je pakket. Ga met je retourpakket naar een afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt en leg het in een kluis. Nog geen afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt? Geen probleem! Breng je pakket in dat geval naar een bemande DHL Parcelshop.


Terug


Retourneren: DHL pakket, geen retourlabel

Stap6


DHL is de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket maar je hebt geen DHL retourlabel. Kan je het pakket volgens instructies van de webwinkel gratis retourneren?


Terug

Ja

Nee


Retourneren: geen DHL pakket

Stap2


DHL is niet de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket. Raadpleeg de retourinstructies van de webwinkel waar je naar wilt retourneren. In veel gevallen kan dat gratis. Biedt de webwinkel geen mogelijkheid om je pakket gratis te retourneren? Maak dan hier een verzendlabel aan en leg je pakket in een kluis bij een afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt. Nog geen afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt? Geen probleem! Breng je pakket in dat geval naar een bemande DHL Parcelshop.


Terug


Retourneren: DHL pakket, geen retourlabel, betaald retour

Stap8


DHL is de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket en je kunt je pakket alleen betaald retourneren. Retourneren kan via de Buren. Maak hier een verzendlabel aan en leg je retourpakket in een kluis bij een afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt. Nog geen afhaalpunt van de Buren bij jou in de buurt? Geen probleem! Breng je pakket in dat geval naar een bemande DHL Parcelshop.


Terug


Retourneren: DHL pakket, geen retourlabel, gratis retour

Stap10


DHL is de oorspronkelijke vervoerder van jouw pakket maar je hebt geen DHL retourlabel. Volgens instructies van de webwinkel kan je het pakket gratis retourneren.Ga hiervoor naar de dichtstbijzijnde bemande DHL Parcelshop. Dit geldt bijvoorbeeld voor pakketten van Wehkamp.


Terug