Nieuw en uniek verdienmodel ApothekersWie zijn wij?
De Buren is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Hengelo. Vanaf eind 2011 zijn wij begonnen met het uitrollen van onbemande afhaallocaties. De Buren werkt volledig onafhankelijk en richt zich op verschillende toepassingsmogelijkheden. Naast het ophalen en retourneren van online aankopen en het kunnen verzenden van pakketjes, zijn onze kluisjes vooral ook lokaal te gebruiken voor bijvoorbeeld click & collect activiteiten, zoals boodschappen, stomerijservices, maar vooral ook herhaalmedicaties.

Wat biedt de Buren?
De onbemande afhaalpunten van de Buren zijn een essentiële aanvulling op de bestaande uitgiftemogelijkheden van apotheken en zorgen ervoor dat het wachten op herhaalmedicatie verleden tijd is. Zo kan medicijnuitgifte op een goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze plaatsvinden. 

Naast het uitgeven van medicijnen is onze kluizenwand ook in te zetten voor het uitleveren van aanverwante producten, zoals luiers, babypoeder en anticonceptiemiddelen. Dit is met name buiten openingstijden interessant. 

Door de kluizenwand open te stellen aan de markt, bijvoorbeeld supermarkten, lokale retailers, pakketdiensten, stomerijen etc. ontstaat er een zeer interessant verdienmodel.

Kostenbesparing
Sinds eind 2014 zijn wij diverse succesvolle pilots gestart met apothekers. Hieruit blijkt dat de investering in een kluizenwand van de Buren zich enorm snel terugverdient. 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw specifieke situatie in kaart te brengen.