‘ Welkom onderweg’
De samenwerking tussen Avia en de Buren.

 

 

 

Klanten van AVIA Eindhoven (Hastelweg) en AVIA Hendrik Ido Ambacht (Krommeweg) kunnen nu ook hun online bestelde pakketten ophalen en retourneren. De gemakkelijk bereikbare locaties van AVIA zijn hierin ideaal voor de lockers van de Buren.  Met deze extra dienst biedt AVIA haar klanten steeds meer gemak voor onderweg en geeft het invulling aan haar visie ‘het meest klantvriendelijke tankstation van Nederland te zijn’. De lockers zijn enkele maanden in gebruik en de consument weet de weg er inmiddels goed te vinden.

AVIA: “Afhaal kluisjes van de Buren. Een ideale manier om betrokken te zijn met de buurt. Een extra servicepunt voor onze klanten, maar wellicht ook potentiele klanten die wij in de toekomst mogen verwelkom.”

De Buren
De Buren is in Nederland, marktleider van onbemande afhaalpunten. Een locker van de Buren in de wijk, op het werk of voor onderweg is niet meer weg te denken. De lockers zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren. Daarnaast zijn onze lockers lokaal te gebruiken voor bijvoorbeeld click & collect activiteiten, zoals boodschappen, medicijnen en stomerijservices. Door onze lockers worden organisaties ontlast en de ‘last-mile’, maar zeker ook de retourenstroom geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.deburen.nl

AVIA Nederland
AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. AVIA Nederland is de snelst groeiende aanbieder van brandstoffen en het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid. De verkooppunten van AVIA bevinden zich veelal binnen de stedelijke gebieden en bedienen maandelijks ruim 2 miljoen klanten.

Samen creëren AVIA en de Buren een ‘welkom onderweg’… gemak, klantvriendelijk en altijd in de buurt!