Registreren?


Moet ik me registreren als ik gebruik wil maken van de Buren? Nee, dat is niet verplicht. Maar door je te registreren bieden we jou de volgende extra mogelijkheden:


- Je krijgt toegang tot jouw persoonlijke MijnBuren account.  

- Je kunt sneller en eenvoudiger betalen met een klanttegoed.

- Je kunt gebruik maken van de Burenbalie.

- Je kunt de app van de Buren kosteloos downloaden en inloggen.


Registreer je hier


MijnBuren account

In deze omgeving kun je je orderhistorie bekijken, je klanttegoed opwaarderen, je voorkeursvestigingen aanpassen, je persoonlijke gegevens wijzigen en overige voorkeursinstellingen veranderen.


Klanttegoed

Eventuele betalingen aan de kluiswand - bijvoorbeeld voor kluishuur of pakketten die je via de Burenbalie ontvangt - kun je snel doen vanuit een klanttegoed. Je hebt dan geen pinpas nodig. Het klanttegoed kun je opwaarderen via jouw persoonlijke MijnBuren omgeving.


Burenbalie

Wil je gebruik maken van onze afhaalpunten maar wordt deze mogelijkheid nog niet geboden door de webwinkel? Geen probleem, we helpen je graag via de Burenbalie.


de Buren App

Met de app heb je direct toegang tot jouw persoonlijke gegevens, je voorkeursvestigingen, de status van je pakketten en je klantenkaart. Met de app kan je ook de toegangsdeur van een 24-uurs vestiging openen na reguliere openingstijden indien er een pakket voor je in een kluisje ligt.


Download voor Android

Download voor Apple