De nieuwe manier van medicijnuitgifte

Gemak voor uw klanten en kostenbesparend voor u

Gaat u langer open?
Van de Nederlandse apothekers worden steeds langere openingstijden gevraagd.
In de avonduren en ook in het weekend. De concurrentie van internet apothekers groeit door de mogelijkheid om 24 uur per dag te kunnen bestellen. Met het uitgiftesysteem van de Buren speelt u in op de vraag van uw klanten en verbetert u uw concurrentiepositie zonder uitbreiding van uw openingstijden.

Medicijnen afhalen zonder wachttijd, 24 uur per dag 7 dagen per week
De kluisjes kunnen in een sluis of aparte 24-uurs ruimte geplaatst worden. De deur naar deze ruimte kan door de klant geopend worden met het afhaalbericht. Veilig en gemakkelijk.

Koppeling met Track & Trace software
De Buren heeft een Track & Trace koppeling met de belangrijkste systemen zoals Loxis en Receptlocatie. Hiermee wordt automatisch een beschikbaar kluisje gekoppeld aan het recept en zijn er minder handelingen nodig.

Ga voor meer informatie naar:
Loxis
Recept locatie

Extra inkomsten
U heeft de mogelijkheid om lege kluisjes ook open te stellen voor andere afhaaldiensten zoals boodschappen, stomerij of online aankopen. Naast het ontvangen van een fee voor het gebruik van uw kluisjes ontvangt u ook extra bezoekers in uw apotheek die over kunnen gaan tot aankoop van uw producten en/of diensten.

Werkwijze
– Receptaanvraag.
– De software zorgt voor een automatische koppeling met een beschikbaar kluisje.
– Kluisjes eenvoudig vullen d.m.v. het scannen van de barcode en het toegewezen kluisje zal zich openen.
– Na het vullen en sluiten van het kluisje wordt er automatisch een sms en/of email met afhaalcode verstuurd naar de klant.
– De klant heeft meestal 24/7 de mogelijkheid voor het ophalen van de medicijnen.

Ervaringen
“Nu kan een groot aandeel van de medicijnuitgifte op goedkope, efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze plaatsvinden. Mijn personeel kan ik hierdoor op een andere wijze gaan inzetten” – Robert-Jan Buining ,Apotheek Hardenberg.

“Ik hoef nu niet langer open te blijven en heb toch een ijzersterke concurrentiepositie” – Simon Latumalea, Apotheek Avereest.

“Het personeel is laaiend enthousiast. De kluisjes zijn makkelijk te gebruiken in combinatie met Track & Trace. Er heerst nu rust in de apotheek” Ellen Duerink, Apotheek Dalfsen

Uw voordelen
– Kostenbesparend, veilig en klantvriendelijk.
– Geen lange wachtrijen meer tijdens de reguliere openingstijden.
– Rust in uw apotheek, meer tijd voor advies en begeleiding.
– Zeer korte terugverdientijd.
– Koppeling mogelijk met Track & Trace software.
– Ook gekoelde kluizen beschikbaar voor b.v. insuline.
– Mogelijkheid tot betaling van medicatie via pin.
– Gepersonaliseerde uitstraling.
– Multifunctioneel en eenvoudig te bedienen touchscreen met barcode scanner.

Neem contact op met de Buren!
Vul dit formulier in en we zullen contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek zodat we u kunnen toelichten hoe de kluizenwand uw apotheek kan helpen. Of bel met 088-deburen!